POLITIKA PRIVATNOSTI

TR CRAZY DIAMONDS svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009).

Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

TR CRAZY DIAMONDS se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod.

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu cdfashion.rs je kontrolisana od strane TR CRAZY DIAMONDS registrovane u Srbiji, sa sedištem u Beogradu, Avalska 1a.
Koje informacije sakupljamo kada napravite narudžbinu ili na drugi način komunicirate sa cdfashion.rs sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl..

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane TR CRAZY DIAMONDS:
Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbina kod nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo “cookies” (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa cdfashion.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

Email komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg email-a. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti klikom na “ODJAVA” na dnu poruke ili slanjem email-a na kontakt.

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Administracija nagradnih igara
5. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na cdfashion.rs ili kreiranja narudžbine saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Vaša bezbednost je garantovana jer TR CRAZY DIAMONDS koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

 Pored ovlašćenih zaposlenih u TR CRAZY DIAMONDS vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbine određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za TR CRAZY DIAMONDS Politiku Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu dole iz footera, ili putem telefona 063/277-206 ili email-om office@cdfashion.rs i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u online prodavnici cdfashion.rs, možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Email: office@cdfashion.rs
• Poštom: TR CRAZY DIAMONDS, Avalska 1a, 11250 Beograd, Srbija
• Telefonom: 063 11 94 228063 277 206